Over ons

Salonplus is opgericht in 2010 in Amsterdam en is begonnen met de verkoop van pedicuremotoren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé online specialist in salonapparatuur, meubilair en andere benodigdheden in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Als u al bekend was met Salonplus in Nederland en België via pedicuremotoren.nl, behandelstoelshop.nl en kappersstoelshop.nl en in Duitsland en Oostenrijk via nagelfraeser-shop.de, kosmetikliege-shop.de en friseurstuhl-shop.de, zult u blij zijn te horen dat het bedrijf in 2022 heeft besloten om het gehele assortiment onder de naam Salonplus aan te bieden in Nederland, België en Frankrijk via salonplus.fr en salonplus.nl, en in 2023 in Spanje en Portugal via salonplus.es.

Of u nu werkt als schoonheidsspecialist vanuit huis, kapper bent of eigenaar van meerdere salons, Salonplus heeft de apparatuur, het meubilair en alle andere benodigdheden die bij uw werkzaamheden en budget passen. Bovendien biedt het bedrijf een toegewijde klantenservice en een groeiend assortiment, en heeft het webshops in 7 landen, wat Salonplus tot de meest ervaren online shop voor schoonheidsspecialisten, kappers en salonhouders in Europa maakt.

Onze beloftes

  • Terugbetaling bij retourzending binnen 14 dagen
  • Minimaal 1 jaar garantie op al onze producten
  • Onderhoud door leveranciers voor al onze producten
  • Beveiligde verbinding voor alle betalingen

Onze gegevens

Salonplus is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam als Luspada onder registratienummer 34389485.

Hofwijckstraat 28-2
1055GG Amsterdam
Nederland
geen bezoekadres

+31 085 130 1051
info@salonplus.nl

BTW: NL001222195B21
IBAN: NL58KNAB0256905398

Bij ons komen werken? Stuur CV

Via ons verkopen? Stuur voorstel